Mintun Kulma verkkokauppa - lahjat - lelut - sisustus
Etusivu |  Ostoskori  |  Kassalle
gund_joueco_buowski
 Tuoteryhmät
Astiat ja kattaus
Lelut
Pelit kaikille
Piensisustus
Piha ja puutarha
Siivous ja kodinhoito
Vaahteramäen
Vauvatuotteet

  Tarjoukset
  Uudet tuotteet
  Kaikki tuotteet
 Pikahaku
 
Anna tuotehaun hakusana
Laajennettu haku
 Valmistajat
 Informaatio
Yritysinfo
Rekisteriseloste
Toimitus- ja maksuehdot
Yhteydenotto
Sivukartta
UKK - Usein kysytyt kysymykset
Rekisteriseloste

Tietosuoja

Tietosuojaseloste

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Yksityisyys ja tietosuoja

Mintun Kulma Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Mintun Kulma Oy ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta

a) pankkiyhteystietoja

b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Mintun Kulma Oy
Koulukatu 6, 08100 Lohja
Y-tunnus 2781911-2
www.mintunkulma.fi
Puh: 0401264563
s-posti: info(at)mintunkulma.fi

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Jaana Sundström
Puhelin: 0401264563
Sähköposti:jaana(at)mintunkulma.fi

REKISTERIN NIMI

Mintun Kulma Oy Verkkokaupan asiakastieto- ja tilausrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on oma-aloitteisesti rekisteröitynyt Mintun Kulma Oy:n Verkkokaupan asiakkaaksi, tehnyt tilauksen Mintun Kulma Oy:n myymälässä.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Mintun Kulma Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen, tilaustenkäsittely sekä asiakkaiden tilausten arkistointi. Rekisteriä käytetään myös tilausten kuljetusseurantaan, esm.  viivästyneet lähetykset, kadonneiden tilausten jäljittäminen. Tietoja voidaan käyttää Mintun Kulma Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään lain ja asetusten sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Mintun Kulma Oy:n omassa rekisterissä mainonnan kohdistamiseen, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakas antaa itse luvan suoramarkkinointiin tai kieltää sen. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointitarkoituksiin sekä pyytää poistamaan tietonsa järjestelmästämme ilmoittamalla siitä kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen info(at)mintunkulma.fi, kirjeitse osoitteeseen Mintun Kulma Oy, Koulukatu 6, 08100 Lohja, kuoreen merkintä ” asiakasrekisterin ylläpito” tai tekstiviestillä rekisteriasioiden hoitajalle numeroon 0401264563.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

asiakasnumero
sukunimi ja  etunimi
postiosoite
postinumero
postitoimipaikka
puhelinnumero
sähköpostiosoite
tilaushistoria
toimituksen seurantatiedot

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen tilausten säilyttämistä vaativan lain puitteissa. Tiedot poistetaan kun niiden edellä määritelty säilytysaika on kulunut.

Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa hänestä rekisteriin merkityt tiedot. Pyyntö on toimitettava kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Rekisteröityjä informoidaan tietojen käsittelystä pitämällä tämä rekisteriseloste saatavilla yrityksen toimitiloissa ja verkkosivuilla.

Rekisterinpitäjä poistaa, oikaisee tai täydentää oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn taikka rekisteröidyn työnantajan pyynnöstä rekisterissä olevan virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen tiedon ilman aiheetonta viivytystä. Pyyntö osoitetaan kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Ratkaisevaa tiedon korjaamisessa, täydentämisessä tai poistamisessa on tiedon käyttötarkoitus eli asiakassuhteen hoito.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramarkkinoinnissa, profiloinnissa, etämyynnissä, markkina- ja mielipidetutkimuksissa. Pyyntö osoitetaan kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Mintun Kulma Oy:n ulkopuolelle pl. kuljetusyritykset jotka toimittavat Mintun Kulma Oy:n tilaukset.

Henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Mintun Kulma Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Mintun Kulma Oy:n käyttäjätunnuksin ja salasanasuojatulla palvelimella.

 Kirjaudu
Sähköpostiosoite

Salasana

 
Olen uusi asiakas
Salasana unohtunut?
 Ostoskori  Lisätietoa
Tyhjä
 Tarjoukset  Lisätietoa
Seinälampetti, valkoinen
Seinälampetti, valkoinen
39.95€
28.50€
Korurasia, peili L  16x16x11,5cm
Korurasia, peili L 16x16x11,5cm
42.50€
28.50€
Lasikippo, tuikuille tai kukille
Lasikippo, tuikuille tai kukille
5.50€
3.00€
Hama Maxi 500 My First Hama, ensimmäsiet Hama helmeni
Hama Maxi 500 My First Hama, ensimmäsiet Hama helmeni
8.50€
3.50€
Alumiini sydän, kierrätysmateriaali
Alumiini sydän, kierrätysmateriaali
4.50€
2.50€
JACKLIN 20cm lampunvarjostin vaalenpunainen/valkoinen ruutukuvio
JACKLIN 20cm lampunvarjostin vaalenpunainen/valkoinen ruutukuvio
16.50€
5.00€
Tervetuloa-nuoli ruusukuvoinen koriste
Tervetuloa-nuoli ruusukuvoinen koriste
6.50€
4.50€
Aromilyhty, Riverdale Aroma Days
Aromilyhty, Riverdale Aroma Days
24.95€
14.95€
TAG-naulakko
TAG-naulakko
8.50€
3.50€
Hot Wheels Ballistiks Charlie Bravo 6.1
Hot Wheels Ballistiks Charlie Bravo 6.1
24.50€
14.50€
Bruder Bworld ratsastuskenttä, ratsastaja ja aitaus
Bruder Bworld ratsastuskenttä, ratsastaja ja aitaus
55.00€
38.50€
Cars / Autot Flos V8 Cafe Dragstrip autorata
Cars / Autot Flos V8 Cafe Dragstrip autorata
25.00€
15.00€
Bruder Bworld maalaiselämää hevostalli
Bruder Bworld maalaiselämää hevostalli
75.00€
45.00€
Fisher-Price Storybook Reader, tarinan kertoja, iPhone ja iPadil
Fisher-Price Storybook Reader, tarinan kertoja, iPhone ja iPadil
38.50€
7.70€
Planes 2 Maastopalon Pelastaja
Planes 2 Maastopalon Pelastaja
34.50€
12.50€
Disney Planes Sky Track Challenge, taitolentorata ja Dusty
Disney Planes Sky Track Challenge, taitolentorata ja Dusty
34.50€
15.00€
Maksutavat
Paytrail - maksutapalogot
Ennakkomaksu tilisiirto
paypal
Facebook
Toimitustavat
Verkkokaupan toimitustapalogot
 Eniten ostetut
01.Disney Princess Palace Pets Prinsessa Ruususen, Auroran poni Blo
02.Hot Wheels Double Dare Snare autorata
03.Sammutuspeite Muumi Spring
04.Mocca alusta
05.Naulakko Kitchen
06.Pupu Anna-Maria, soittorasia
07.Rainbow Unicorn, yksisarvinen koristetyyny
08.Sagaform kissamuki 60cl
09.Disney Princess Palace Pets Prinsessa Bellen Poni Petit
10.Disney Princess Palace Pets Prinsessa Tuhkimon poni Bibbidy
 Tuotervioinnit  Lisätietoa
Tuotearviointeja ei ole
 Kielet
Suomi
12.07.2020                © Mintun Kulma Verkkokauppa               Toteutus © 2012 JLcommerce verkkokauppaohjelmisto                3192688 Sivulatausta lähtien: tiistaina 01 marraskuuta 2016