Mintun Kulma verkkokauppa - lahjat - lelut - sisustus
Etusivu |  Ostoskori  |  Kassalle
dinot
 Tuoteryhmät
Astiat ja kattaus
Joulu 2020
Le Pére Pelletier
Lelut
Muumit
Pelit kaikille
Piensisustus
Piha ja puutarha
Vaahteramäen
Vauvatuotteet

  Tarjoukset
  Uudet tuotteet
  Kaikki tuotteet
 Pikahaku
 
Anna tuotehaun hakusana
Laajennettu haku
 Valmistajat
 Informaatio
Yritysinfo
Rekisteriseloste
Toimitus- ja maksuehdot
Yhteydenotto
Sivukartta
UKK - Usein kysytyt kysymykset
Rekisteriseloste

Tietosuoja

Tietosuojaseloste

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Yksityisyys ja tietosuoja

Mintun Kulma Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Mintun Kulma Oy ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta

a) pankkiyhteystietoja

b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Mintun Kulma Oy
Koulukatu 6, 08100 Lohja
Y-tunnus 2781911-2
www.mintunkulma.fi
Puh: 0401264563
s-posti: info(at)mintunkulma.fi

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Jaana Sundström
Puhelin: 0401264563
Sähköposti:jaana(at)mintunkulma.fi

REKISTERIN NIMI

Mintun Kulma Oy Verkkokaupan asiakastieto- ja tilausrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on oma-aloitteisesti rekisteröitynyt Mintun Kulma Oy:n Verkkokaupan asiakkaaksi, tehnyt tilauksen Mintun Kulma Oy:n myymälässä.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Mintun Kulma Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen, tilaustenkäsittely sekä asiakkaiden tilausten arkistointi. Rekisteriä käytetään myös tilausten kuljetusseurantaan, esm.  viivästyneet lähetykset, kadonneiden tilausten jäljittäminen. Tietoja voidaan käyttää Mintun Kulma Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään lain ja asetusten sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Mintun Kulma Oy:n omassa rekisterissä mainonnan kohdistamiseen, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakas antaa itse luvan suoramarkkinointiin tai kieltää sen. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointitarkoituksiin sekä pyytää poistamaan tietonsa järjestelmästämme ilmoittamalla siitä kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen info(at)mintunkulma.fi, kirjeitse osoitteeseen Mintun Kulma Oy, Koulukatu 6, 08100 Lohja, kuoreen merkintä ” asiakasrekisterin ylläpito” tai tekstiviestillä rekisteriasioiden hoitajalle numeroon 0401264563.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

asiakasnumero
sukunimi ja  etunimi
postiosoite
postinumero
postitoimipaikka
puhelinnumero
sähköpostiosoite
tilaushistoria
toimituksen seurantatiedot

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen tilausten säilyttämistä vaativan lain puitteissa. Tiedot poistetaan kun niiden edellä määritelty säilytysaika on kulunut.

Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa hänestä rekisteriin merkityt tiedot. Pyyntö on toimitettava kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Rekisteröityjä informoidaan tietojen käsittelystä pitämällä tämä rekisteriseloste saatavilla yrityksen toimitiloissa ja verkkosivuilla.

Rekisterinpitäjä poistaa, oikaisee tai täydentää oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn taikka rekisteröidyn työnantajan pyynnöstä rekisterissä olevan virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen tiedon ilman aiheetonta viivytystä. Pyyntö osoitetaan kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Ratkaisevaa tiedon korjaamisessa, täydentämisessä tai poistamisessa on tiedon käyttötarkoitus eli asiakassuhteen hoito.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramarkkinoinnissa, profiloinnissa, etämyynnissä, markkina- ja mielipidetutkimuksissa. Pyyntö osoitetaan kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Mintun Kulma Oy:n ulkopuolelle pl. kuljetusyritykset jotka toimittavat Mintun Kulma Oy:n tilaukset.

Henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Mintun Kulma Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Mintun Kulma Oy:n käyttäjätunnuksin ja salasanasuojatulla palvelimella.

 Kirjaudu
Sähköpostiosoite

Salasana

 
Olen uusi asiakas
Salasana unohtunut?
 Ostoskori  Lisätietoa
Tyhjä
 Tarjoukset  Lisätietoa
Sisustustyyny, Chihuahua koira
Sisustustyyny, Chihuahua koira
6.95€
4.95€
Sisustustyyny, Bulldog, koira
Sisustustyyny, Bulldog, koira
9.95€
4.95€
Koristekivet , kiillotetut, valkoinen, 2,27kg
Koristekivet , kiillotetut, valkoinen, 2,27kg
9.80€
4.95€
Korulipas Sophia, kuvakehys ruusukulta/valkoinen
Korulipas Sophia, kuvakehys ruusukulta/valkoinen
18.95€
9.95€
Freya Swan, Joutsen meikkipussi
Freya Swan, Joutsen meikkipussi
18.50€
9.95€
Fisher-Price Learning Keys / Avaimet
Fisher-Price Learning Keys / Avaimet
24.50€
14.95€
Scandinavian Boho torkkupeite
Scandinavian Boho torkkupeite
34.50€
24.95€
Sass & Belle, Freya Swan, Joutsen olka-/iltalaukku
Sass & Belle, Freya Swan, Joutsen olka-/iltalaukku
23.50€
14.95€
Fisher-Price keinuva rengaspyramidi
Fisher-Price keinuva rengaspyramidi
18.50€
12.50€
Tonttu, tallitonttu, ruskea 40cm
Tonttu, tallitonttu, ruskea 40cm
34.50€
14.95€
Käpykranssi, huurrettu 31cm
Käpykranssi, huurrettu 31cm
28.50€
16.50€
Kangasenkeli, vaaleanpunainen mekko 23cm
Kangasenkeli, vaaleanpunainen mekko 23cm
13.80€
6.90€
Kangasenkeli, harmaa mekko 23cm
Kangasenkeli, harmaa mekko 23cm
13.80€
6.90€
JACKLIN 20cm lampunvarjostin,  vaaleansininen/valkoinen ruutukuv
JACKLIN 20cm lampunvarjostin, vaaleansininen/valkoinen ruutukuv
16.50€
5.00€
Wizies Taikapilvi-laukku ja 8 hahmoa
Wizies Taikapilvi-laukku ja 8 hahmoa
32.90€
14.95€
Le Pére Pelletier Pour les Hommes Parranhoito-setti
Le Pére Pelletier Pour les Hommes Parranhoito-setti
44.00€
38.50€
Barok, koristeellinen kynttilänjalka, metalli  40cm
Barok, koristeellinen kynttilänjalka, metalli 40cm
34.50€
25.00€
Lasipurkki, kannella
Lasipurkki, kannella
14.50€
11.50€
Hobby Grade Speed Racer kauko-ohjattava Speed Buggy
Hobby Grade Speed Racer kauko-ohjattava Speed Buggy
29.95€
9.95€
Fisher-Price Kid-Tough lasten Videokamera
Fisher-Price Kid-Tough lasten Videokamera
99.95€
34.95€
Bruder Bworld maalaiselämää ajoneuvokatos
Bruder Bworld maalaiselämää ajoneuvokatos
22.50€
12.00€
Disney Cars 3 palapeli, 2x 48 palaa
Disney Cars 3 palapeli, 2x 48 palaa
14.50€
5.50€
Disney Cars 3 palapeli, 2 x 20 palaa
Disney Cars 3 palapeli, 2 x 20 palaa
12.50€
5.50€
Korualusta, Cutie Cat, kissa
Korualusta, Cutie Cat, kissa
8.95€
5.95€
Korualusta Mandala, elefantti
Korualusta Mandala, elefantti
9.80€
5.95€
GUND Love to Dance vauvan aktiivileikkisetti
GUND Love to Dance vauvan aktiivileikkisetti
18.50€
4.50€
Kotieläimet, 10 kpl
Kotieläimet, 10 kpl
9.80€
4.95€
Seinälampetti, valkoinen
Seinälampetti, valkoinen
39.95€
12.95€
Korurasia, peili L  16x16x11,5cm
Korurasia, peili L 16x16x11,5cm
42.50€
28.50€
Alumiini sydän, kierrätysmateriaali
Alumiini sydän, kierrätysmateriaali
4.50€
2.50€
JACKLIN 20cm lampunvarjostin vaalenpunainen/valkoinen ruutukuvio
JACKLIN 20cm lampunvarjostin vaalenpunainen/valkoinen ruutukuvio
16.50€
5.00€
Tervetuloa-nuoli ruusukuvoinen koriste
Tervetuloa-nuoli ruusukuvoinen koriste
6.50€
4.50€
TAG-naulakko
TAG-naulakko
8.50€
3.50€
Disney Planes 2 Maastopalon Pelastaja
Disney Planes 2 Maastopalon Pelastaja
34.50€
8.50€
Disney Planes Sky Track Challenge, taitolentorata ja Dusty
Disney Planes Sky Track Challenge, taitolentorata ja Dusty
34.50€
8.50€
Maksutavat
Paytrail - maksutapalogot
Ennakkomaksu tilisiirto
paypal
Facebook
Toimitustavat
Verkkokaupan toimitustapalogot
 Eniten ostetut
01.Guccio kissa, kirjanmerkki 27cm
02.Hot Wheels Double Dare Snare autorata
03.Bruder Bworld maalaiselämää ajoneuvokatos
04.Jalkakylpysydän 5kpl
05.Jewellery, korujen seinänaulakko
06.Köysipallo avaimenperä, kelluva 3 eri väriä
07.Lasipallo, verkonmerkki, narupunoksella, sininen 10 cm.
08.Naulakko Kitchen
09.Schleich Perhossarja 42252
10.Schleich Saniainen 42244
 Tuotervioinnit  Lisätietoa
Tuotearviointeja ei ole
 Kielet
Suomi
06.05.2021                © Mintun Kulma Verkkokauppa               Toteutus © 2012 JLcommerce verkkokauppaohjelmisto                3239502 Sivulatausta lähtien: tiistaina 01 marraskuuta 2016